Jump to content
Aveyond Studios Community
  • 0
therealqwerpy

Character Model glitches when starting the play mode.

Question

Hey there,

I've been trying to build a functional Character with the YouTube tutorial as help. I did everything from the video but when i try to start the play mode die mesh starts glitching, it looks like a rod grasshopper.

Screenshot_9.png.5efe6f0e9565f62889e86182b120666d.png

Also i'm getting this error:

HeroKit.Scene.HeroKitSettings must be instantiated using the ScriptableObject.CreateInstance method instead of new HeroKitSettings.
UnityEngine.ScriptableObject:.ctor()
HeroKit.Scene.HeroKitSettings:.ctor()
HeroKit.Scene.HeroKitCommonRuntime:GetHeroKitSettings() (at Assets/HeroKit/Hero Engine/Framework/4. Hero Common/Data/HeroKitCommonRuntime.cs:150)
HeroKit.Scene.HeroKitCommonRuntime:initializeGame() (at Assets/HeroKit/Hero Engine/Framework/4. Hero Common/Data/HeroKitCommonRuntime.cs:61)
HeroKit.Scene.HeroKitObject:Awake() (at Assets/HeroKit/Hero Engine/Framework/1. Hero Objects/Scene/HeroKitObject.cs:123)

i don't know what to do.

Screenshot_10.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×